Alla hjärtans myshelg


I helgen hade vi nöjet av att få njuta av den 14e februari, dagen som blivit utnämnd till alla hjärtans dag. Den senaste utav dem också till våran tremånaders förlovningsdag, så ni kan förstå allihopa att vi hade anledning att fira.

Vi bestämde oss för att hela helgen skulle vara en alla hjärtans myshelg för oss ute i stugan där vi skulle vara.
Så i fredags packade vi bilen med brädspel, massa god mat, godis, varma kläder, ljus och filtar och åkte till skogs. När vi kom fram fick vi en hel del snö att skotta och vi hade en hel del fuktig ved som behövde värmas upp innan vi fick ordning på torpet. Det var under 5 grader varmt innan värmen kom så det blev att äta tacos under filtar :) När vi somnade första kvällen visade termometern bara ca 14 grader, men det ska inte heller vara för varmt i en stuga, då kan man ju lika gärna stanna hemma. Lite kyla ska man ha så man kan krypa ner under filtar, tända brasa, ljus o klä sig i raggsockor.


På lördagsmorgonen tog vi det lugnt, vi började den med att tända en brasa.
Sedan fick Stefan skotta upp en gång till brunnen så han kunde hämta vatten till Kaffe och morgondisken.
När frukosten var äten och allt var i ordning så fick vi fram varsin spark ur förrådet, vi gav oss iväg med termos och nötkräm i väskan. Vad roligt att ge sig ut på en tur, spark har jag inte åkt sedan jag var liten.
Vi gick inte så långt som vi hade tänkt, men det blev i alle fall en kopp kaffe i backen innan vi åkte nerför och tillbaks igen.En sådan fin karl jag har, bättre än jag någonsin kunnat fantiserat om..Så här sitter vi på sparkarna o dricker vårat kaffe, så skönt att komma ifrån allt en helg och bara ta dagen som den kommer. Perfekt för lille Casper också kan jag tro.


På lördagskvällen fick vi upp termometern på 19 grader utan problem, då kunde vi sova i t-shirt och utan dubbla sockor :) Vi började också inse att vi inte skulle hinna med att äta upp riktigt all mat som vi hade haft med oss, men det är smällar som man får ta som det heter.

Trälådan med tio spel som vi hade köpt på Lidl visade sig vara en riktig hit och vi spelade Backammon, Fia med knuff, Domino och Vändåtta m.m.. Klart man ska sova vid brasan när det finns en :)


På söndagen var den den stora dagen då.
Mera spark åktes, hemmagjord glass med körsbär ifrån somras åts, korv grillades och det njöts av sol och takdropp.Min snygga man sitter och visar armarna en stund innan vi märker att det är kallt att sitta still i solen, trots att den värmer för en kort stund.Härligt med sol i ansiktet.

Det var våran alla hjärtans myshelg, den var 100% jättemysig.
Hoppas att ni hade det lika bra som vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0