Sommaren i korthet


Så är sommaren slut och den var kort, jag hann aldrig hänga undan halsduken och nu ska den på igen.
Men när man ser tillbaka så var det ju en hel del som hände ändå.
Här har jag plockat ut lite utav det bästa.Vi tog tåget till Stockholm och sov på hotell ett par nätter, åt på Gondolen och gick på konstmuseum.Hemma i Örebrotrakterna var vi på Sofies utställning som hölls i Wadköping under en vecka, Sofie och jag gick på samma skola under ett år, Konstskolan kuben 1998-1999. Vi var också i stugan, perfekt för barnen som fick mycket tid att cykla och upptäcka skogen.Vi åkte med ett kompisgäng över till Åland med endygnskryssning, åt buffe och dansade natten lång tills solen gick upp. Här är en bild på de "döda öarna" som ett stort gäng fåglar har ätit upp.Vi badade och det badades då himlen var grå som den är här. Under juli månad var det däremot fint väder under en lång tid.Vi byggde koja och barnen hade butik.Vi plockade blåbär och tog kaffepauser på små berg eller stora stenar.Vi åkte iväg, till Göteborg och till Strömstad och till Dejle och Vara. Där träffade vi vänner och hade en fin vecka.Vi var på kalas och firade folk som fyllde år, här har vi en 5 åring med ett bord fyllt utav paket.Vi åkte över till Åland och sov på det fina hotellet Havsvidden, dit var vi bjudna för att fira en 65åring.Vi tog med mor som hade fyllt 50år till Kosta boda glasbruk, vilket var en mycket positiv upplevelse.Det var sommaren som nyss var, men där tog den slut.
Efter Kosta Boda resan var vi i slutet av augusti och folk i landet får skrapa sina bilrutor på tidiga mornar.

Snart är det vinter..


Vad händer?

Jag är i köket...

äter min mat, fläskkarre och kantareller med lökringar och annat grönt.


Har utsikt över kylskåpet som är pyntat med mycket fina saker, som bland annat ett berv från en liten fantastisk tjej.

"Jag tycker om dig mamma, du är sötare än en diamant eller en blomma, jag tycker du är sötare än båda. Puss och kram från..." (Min äldsta dotter)

Nu har jag ätit flera gånger under ett dygns tid så nu är det hög tid att ta hand om disken, först på med lite musik bara.


De nya bågarna

Kommer att vara Elins inom ett par veckor.Hon valde ett par jättesöta i rosa med körsbär på sidorna.


Sedan vill jag påpeka att jag ser att trots att jag sällan skriver på den här bloggen så finns här fortfarande en del besökare som smyger omkring. Det förvånar mig lite eftersom det var så väldigt länge sedan jag fick någon kommentar på mina inlägg.
När man besöker en blogg, vad vill man då läsa? 

En sak som ni kan få prova på är att gå in på min nya blogg som snart är en vecka gammal.
Den nya bloggen ska till största delen handla om konst och måleri, men även en del övrigt, så välkommen och tag gärna med någon kommentar om vad du tycker.

Blogg

//Linda


RSS 2.0